اصلاح ژنوواروم(پا پرانتزی)

اصلاح ژنوواروم(پا پرانتزی)

پاهای پرانتزی که به ژنو واریوم معروف است یک بیماری فیزیکی است که پاهای فرد به دلیل ابتلا به این عارضه به سمت بیرون خمیدگی دارد. پاهای برخی افراد به دلیل نحوه قرار گرفتنشان در رحم به شکل پرانتزی می‌شود. این عارضه نگران‌کننده نیست زیرا به مرور زمان و همزمان با رشد کودک، پاها نیز صاف می‌شوند. برخی افراد نیز ممکن است پس از آسیب‌دیدگی به این عارضه مبتلا شوند. در برخی موارد ممکن است پرانتزی بودن پاها نشانه ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری ریکت یا بلانت باشد. این عارضه ممکن است کوتاه مدت یا بلند مدت باشد که به علت ایجادکننده آن بستگی دارد. این عارضه به هر دلیلی که ایجاد شود با برخی خطرات و عوارض احتمالی همراه است.

افرادی که پای آنها پرانتزی است بیش از سایرین در معرض ابتلا به آرتروز قرار دارند که مهم‌ترین عارضه ناشی از ابتلا به این بیماری است. پرانتزی بودن زانو باعث می‌شود که وضعیت بدنی فرد باعث اعمال فشار روی مفاصل زانو و مچ پای او شود و در آینده منجر به التهاب مفصل گردد. این بیماری باعث درد و تورم زانو و ایجاد محدودیت‌های حرکتی شده و در انجام فعالیت‌های روزمره مرتبط با پا اختلال ایجاد می‌کند.

عدم اصلاح به موقع این عارضه در دوران کودکی باعث پرانتزی شدن پا در دوران بزرگسالی می‌شود؛ بنابراین باید کودک در طول دوران رشد تا سن 3 سالگی تحت نظارت باشد. بعد از این سن مشخص می‌شود که آیا پای کودک پرانتزی است یا عادی.

تماس و مشاوره : 02126709527
footer footer
دکتر نیما قمشی

دکتر نیما قمشی

من دکتر نیما قمشی متولد ۱۳۵۴ تهران هستم. فارغ‌التحصیل رشته ارتوپدی دانشگاه شهید بهشتی در سال ۱۳۸۸ می‌باشم. در استان سیستان و بلوچستان و همچنین استان آذربایجان غربی هر کدام بمدت سه سال به هموطنانم خدمت میکردم. اکنون محل فعالیتم در تهران و پاکدشت می‌باشد. دوره فوق تخصصی زانو و شانه را نیز گذرانده ام.

بخش هایی از سایت

ارتباط با ما